Ventesorg Sløyfe - Ventesorg.no

Ventesorg Sløyfe

Med og «å bære» en lilla sløyfe, kan du hjelpe andre og deg selv til å kommunisere ventesorg, det som er vanskelig og samtidig vise at du er i en sorgprosess. Med å bruke ordet ventesorg, jobber vi sammen for å bygge ned tabuene knyttet til død og sorg, og gjøre det lettere å snakke om de vonde og vanskelige tingene i livet i forbindelse med sykdom og død.

Samtale

Dette kan også hjelpe meg til å forberede meg på min samtale med deg og min kommunikasjon i møte med deg. Å vite at når jeg stiller deg spørsmålet: Hvordan har du det? Må jeg ta meg tid til å lytte.

Sammen kan vi bidra til en holdningsendring. Sløyfen kan også brukes for å vise at du er i sorg over tapet av noen du er glad i.

Ventsorg sløyfen kan du få på ditt profilbilde på facebook og er gratis.

Du kan også kjøpe ulike sløyfer og ventesorgprodukter i denne nettbutikken.

 

Kjøp boken Berørt

Boken er 140 sider og består av narrative fortellinger som vil berøre leseren, gi en dypere forståelse og innsikt om ventesorg.

“Jeg vet ikke vet hva ventesorg er. For jeg tenker at det er kun de som opplever det som vet hva den er. Jeg tenker på barn med korte liv som sommerfugler. De er så skjøre og så uendelig vakre. Du vet at de må nytes hvert sekund, for du har dem så kort. Hele kroppen til sommerfuglen er de fire hjertekamrene etter hverandre, et flyvende hjerte med vinger. Og en dag flyr den kjærligheten bort.”

Har du en ressurs du vil dele?

Ventesorg er et vanskelig tema vi ønsker å gi stemme til. Mange modige mennesker har allerede delt sin historie i boka «Berørt», og vi ønsker å gi muligheten til flere.

Støtt arbeidet med Ventesorg

Ønsker du å støtte vårt arbeid, er noe av det viktigste du kan gjøre å spre det gode ord. Vi har en Ventesorg Sløyfe i ulike varianter, både fysisk og digital. Hjelp oss med å vise din støtte.

Vis din støtte

Bli oppdatert med nye ressurser